Cyklootvírák je cyklo-společenská akce pro všechny milovníky cyklistiky a zlatavého moku. koná se vždy první květnovou sobotu, tedy se těšte 3. 5. 2025.
Cyklootvírák je společenská vyjížďka pro všechny příznivce cyklistiky a Postřižinského piva. Rovinatý nenáročný okruh Polabskou nížinou měří přibližně 41 kilometrů. Většinou vede po lesních a polních turistických cestách a cyklostezkách, v kratších úsecích i po silnici.
Před startem obdržíte tradiční samolepku aktuálního ročníku a pivní tácek se „startovním“ číslem. Tácek s razítky z každého stanoviště = malý dárek v cíli.
Na Cyklootvírák je nejvhodnější vyrazit na kole horském, ale i na kole silničním či městském trasu zvládnete. Dbejte na bezpečnost svou i ostatních účastníků, nezapomeňte cyklistickou přilbu. Každý startuje na vlastní nebezpečí.
Akce se tradičně koná první květnový víkend v sobotu 3.5.2025. Sraz je v
pivovaru Nymburk v 9:30, volný start od 10:00 hodin. Okruh 41 km je zakončen opět v pivovaru.
Užijte si jízdu 41km okruhem Polabskou nížinou na Postřižinském cyklootvíráku. Start je 3.5.2025 v Pivovaru Nymburk. Vhodné pro všechny cyklisty.
Akce se koná v sobotu, 3. května 2025.
Na Cyklootvírák je nejvhodnější vyrazit na horském kole, ale trasa je zvladatelná i na kole silničním či městském.
Cyklistický okruh měří přibližně 41 kilometrů.
Sraz účastníků je v pivovaru Nymburk v 9:30, s volným startem od 10:00 hodin.
Okruh vede většinou po lesních a polních turistických cestách a cyklostezkách, v kratších úsecích i po silnici.
Před startem obdrží účastníci tradiční samolepku aktuálního ročníku a pivní tácek se startovním číslem.
Účastníci obdrží malý dárek, kterým je tácek s razítky z každého stanoviště, když dokončí okruh.
Účastníci by měli dbát na bezpečnost svou i ostatních účastníků a nezapomenout na cyklistickou přilbu.
Ano, okruh je přístupný pro všechny typy kol, ale horské kolo je nejvhodnější pro zvládnutí terénu.
Okruh je rovinatý a nenáročný, a je vhodný pro cyklisty různých úrovní zdatnosti.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.