Hotel Zlatá Hvězda vás zve na Velikonoční menu v termínu 18. – 20.4.2025.
MENU
Vaječná terina s jarním hráškem | mrkvový gel | domácí brioška
80,- Kč
Drůbková polévka s kořenovou zeleninou
60,- Kč
Králičí konfit | omáčka z dijonské hořčice a tymiánu | nádivka z medvědího česneku
320,- Kč
Velikonoční beránek | malinový dip s mátou
80,- Kč
Rezervace na čísle 734 670 355 nebo 461 615 338.
Užijte si exkluzivní Velikonoční menu v Hotelu Zlatá Hvězda od 18. do 20. dubna 2025. Rezervujte si stůl ještě dnes!
Velikonoční menu je k dispozici od 18. do 20. dubna 2025.
Menu zahrnuje vaječnou terinu s jarním hráškem, drůbkovou polévku s kořenovou zeleninou, králičí konfit a Velikonočního beránka s malinovým dipem.
Ceny se pohybují od 60 Kč za drůbkovou polévku až po 320 Kč za králičí konfit.
Rezervace je možná na telefonních číslech 734 670 355 nebo 461 615 338.
Ano, domácí brioška je součástí vaječné teriny v rámci Velikonočního menu.
Ano, králičí konfit je podáván s omáčkou z dijonské hořčice a tymiánu.
Jako hlavní pokrm nabízí menu králičí konfit.
Ne, všechna jídla uváděná v menu jsou obsahují maso.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.