Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Plzeňský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Burgundská kuchyně je proslavená například šneky, kohoutem na víně nebo rybí polévkou pôchouse. V Nebespánu vám právě tyto ale i další pochoutky připraví francouzský šéfkuchař Mikael Rassineux z Lyonu. K jídlu vám nabídneme výborná burgundská vína, která patří k nejlepším na světě.
Burgundsko je nádherný kraj plný vinic a skromných vesniček, na první pohled zde bohatství, které skrývá, vůbec není znát. Je to fascinující svět těch nejvybranějších vín na světě, který vás zachytí drápkem a už vás nepustí.
V Nebespánu máme na vinném lístku spoustu burgundského vína a nabídneme vám to nejlepší.
V rámci naší nabídky gastronomických specialit z různých oblastí Francie, kterou jsme nazvali Tour de France, můžete ochutnat také
kuchyni Burgundska:
- Oeuf meurette (zastřené vejce v omáčce z červeného vína a telecího vývaru, se slaninou, žampiony a pečeným chlebem)
- Casolette d´escargots (burgundští šneci se smetanou, petrželí a česnekem, zapečení v misce s listovým těstem)
- Coq au vin (slavný kohout na víně se zapečenými bramborami se smetanou)
- Pochousse (vývar z bílé ryby s kousky ryb, klobáskou, bílým vínem, estragonem a smetanou)
Rezervujte si stůl na oběd a následnou degustaci vín, a přeneste se přímo doprostřed Burgundska.
Můžete si samozřejmě rezervovat i pokoj v rodinném hotelu Nebespán na Šumavě, a to za zvýhodněnou cenu 3200 Kč / noc / pro dva se skvělou snídaní.