Kavárnu Angelato Café, kterou naleznete v ulici Rytířská kousek pod pražským Václavským náměstím, proslavila vynikající zmrzlina, kterou přípravuje zmrzlinář Zlatko Kebakoski, původem z Makedonie.
Pravá
italská zmrzlina sametové struktury a andělské chuti ve vás okamžitě vyvolá pocit štěstí a spokojenosti. Angelato Café nabízí opravdu
velikou škálu různých druhů zmrzlin, od klasické čokoládové až po mascarpone s jahodami. Každý měsíc vyrábějí navíc ještě
dva až tři druhy "limitované série".
Angelato není jen jeho
originální šéf zmrzlinář nebo charizmatický majitel. Angelato to je rodina, kterou jsme vytvořili společně z vášně ke zmrzlině. Tajemství rodinného receptu je jednoduché: skládá se z
kvality surovin,
profesionality, fantazie a hlavně lásky.
A jaké druhy zde můžete ochutnat? Tak například
čokoládovou s pomerančem, bacio (čokoláda s lískovým oříškem),
Mozart (s marcipánem, mandlemi a pistáciovým krémem),
tiramisu, cookies, mátovou, pistáciovou,
kaštanovou,
makovou a další skvělé druhy.
Poznejte kouzlo Angelato Café v Praze, kde si můžete vychutnat sametovou italskou zmrzlinu dle rodinného receptu.
Angelato Café je kavárna proslulá svou vynikající italskou zmrzlinou, nachází se v ulici Rytířská v Praze.
Zlatko Kebakoski je makedonský zmrzlinář, který připravuje zmrzlinu v Angelato Café.
Angelato Café nabízí různé druhy zmrzlin, včetně čokoládové, mascarpone s jahodami, čokoládovou s pomerančem, tiramisu, bacio, Mozart, cookies, mátovou, pistáciovou, kaštanovou, makovou a další.
Tajemství rodinného receptu Angelato Café spočívá v kvalitě surovin, profesionality, fantazii a hlavně lásku.
Angelato Café každý měsíc navíc vyrábí dva až tři druhy limitované série zmrzlin.
Příchutě zmrzliny v Angelato Café mají za cíl vyvolat pocit štěstí a spokojenosti u návštěvníků.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.