Originální a kreativně připravené topinky, to je hlavní devíza bistra Topinka v Českém Krumlově. Jsou připravené z kvalitního řemeslného chleba a nasucho opečené do křupava. Tím hlavním je ale také to, co na topince najdete – například lososa, pečenou dýni nebo vajíčka s lanýži.
Koncept bistra Topinka, který je součástí projektu UPA, se pohledem trendy a soudobé kuchyně zaměřuje na jeden z nejstarších článků zážitkového stolování –
krajíc opečeného chleba. Topinka anebo toast, chcete-li, je jedním z nejstarších a nejjednodušších triků, jak posunout běžný chléb nebo pečivo do jiné dimenze.
A co najdete navrchu topinky? Tak například kombinaci
pečeného kachního masa s marinovanou cibulí, sušená rajčata,
pečené papriky a feta sýr, marinovaného
lososa s koprem či klasickou houbovou smaženici anebo "buržoazní"
vajíčka s lanýži. Špatná není ani pečená
dýně s ostružinami a ořechy. Tu "svou" topinku si tu určitě vyberete. Stylové bistro vás navíc okouzlí krásným výhledem.
Objevte bistro Topinka v Českém Krumlově, kde si můžete vychutnat jedinečné topinky s kreativními oblohami, jako jsou vajíčka s lanýži a marinovaný losos.
Bistro nabízí topinky s různými oblohami jako pečené kachní maso s marinovanou cibulí, marinovaný losos s koprem nebo vajíčka s lanýži.
Topinky jsou připravovány z kvalitního řemeslného chleba, který je nasucho opečený do křupava.
Bistro je stylové a nabízí krásný výhled, což přidává na jeho atmosféře.
Ano, je součástí projektu UPA, který se zaměřuje na trendy a soudobé kuchyně.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.