Restaurace Zem v je avantgardní české bistro v hotelu Andaz Prague, které spojuje estetiku pražských tradičních kaváren s retro-futu-ristickým českým uměním, literaturou a inženýrstvím 20. let.
Menu restaurace v centru Prahy tvoří kreativní směs českých produktů s občasnými náznaky japonských chutí a je vytvořené v teatrálním kuchyňském jevišti na dřevěném uhlí a páře.
Kuchařskému týmu restaurace ZEM velí inovativní a zkušení profesionálové. Šéfkuchař
Richard Bielik má za sebou více než devět let zkušeností, talentu a vášně pro bistronomii. Jeho filozofií je přeměnit jednoduché a lokální suroviny na nejchutnější a nejinspirativnější nabídku jídla.
Místní suroviny, které pocházejí z
Moravy a
Čech, jsou díky umění
bistronomie zpracované do moderních verzí českého komfortního jídla za použití vysoce kvalitních ingrediencí a přírodních chutí. Menu také ctí vlivy autentické
izakaja, japonských masových jídel z grilu na dřevěné uhlí a ručně vyráběných knedlíků.
Ochutnejte delikátní a autentické tradiční pokrmy připravené trochu jinak, a to odtud, z Moravy a Čech, a odjinud, japonské izakayi.
Restaurant ZEM je součástí
hotelu Andaz.