Třetí český ročník
festivalu Restaurant Week otevře od 6. do 24. března
50 nejlepších podniků, kde nejtalentovanější šéfkuchaři představí svá špičková menu. Objevte stylové restaurace,
rezervujte si místo rychle a pohodlně online a užijte si nezapomenutelný kulinářský zážitek s rodinou a přáteli.
Mezi padesátkou podniků, které nabízejí milovníkům gurmánských zážitků svá menu jsou jak ty tradiční české, tak podniky s
mezinárodní kuchyní a nová trendy bistra. Najíst se tak můžete například v restauraci
Alcron,
Aromi,
Dock House,
Hong Kong Karlín, HolKa, Pohlreichově
Next Door,
U Modré kachničky nebo bistru
Zem Prague. Všechny restaurace se pečlivě připravily na
velký gastronomický zážitek, který si Evropané po celém kontinentu dopřávají od roku 1992. Festival se koná také za oceánem v New Yorku nebo Chicagu.
Vyberte si to nejlepší menu podle své chuti
Účastníci
festivalu si mohou
na webu restaurant-week.cz
vybírat z různých menu, a to většinou i ve vegetariánské, někdy dokonce ve veganské verzi. Cílem je, aby speciální menu, které restauratéři pro tuto akci připraví, bylo dostupné pro širokou veřejnost. Tomu také odpovídá cena:
790 nebo
590 korun na osobu (plus rezervační poplatek 15 korun). Na výběr jsou různá menu, která obsahují předkrmy, hlavní chody a dezerty. Ke každému menu navíc dostanou účastníci festivalový koktejl
Martini Fiero & Kinley Tonic.
Festival se koná v duchu
#RespectFood a zero-waste. Díky systému předběžných rezervací s výběrem menu nepřijde během festivalu nazmar ani drobeček.