Poděbradská kolonáda žije! A je to také velká zásluha skupiny La Place, za kterou stojí Tomáš Vrba. Bývalý instalatér se vrhl do gastra a plodí neskutečně hezké fungující projekty.
Začalo to s francouzským bistrem Café Oliver, pokračovalo českou kuchyní v Náš hostinec, ale dokonalý zážitek ochutnáte také v Cucina. Tu šéfuje Richard Voržák, do otevřené cuciny je vidět. Na své si tu přijdou milovníci středomořské kuchyně, ale i skvělých vyzrálých mas, které tu kuchařský tým dává na legendární Josper Grill. Zkuste také domácí pastu. A ještě jeden tip, hned vedle je Vilémovo pekařství, tam můžete nejen na snídani, ale také pro skvělé pečivo, které máte samozřejmě možnost ochutnat i ve všech zmiňovaných podnicích na lázeňské kolonádě.
Objavte Cucinu, kde pod vedením Richarda Vorzáka ochutnáte excelentní středomořské speciality a maso z Josper Grillu.
Za skupinou La Place stojí Tomáš Vrba.
Tomáš Vrba založil francouzské bistro Café Oliver a českou restauraci Náš hostinec.
Cucina nabízí středomořskou kuchyni a speciality z vyzrálých mas.
Jídla jsou připravována na legendárním Josper Grillu.
Ano, v Cucině si mohou návštěvníci pochutnat na domácí pastě.
Vedle Cuciny se nachází Vilémovo pekařství, kde si můžete pochutnat na snídani a skvělém pečivu.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.