Poděbradská kolonáda žije! A je to také velká zásluha skupiny La Place, za kterou stojí Tomáš Vrba. Bývalý instalatér se vrhl do gastra a plodí neskutečně hezké fungující projekty.
Začalo to s francouzským bistrem Café Oliver, pokračovalo českou kuchyní v Náš hostinec, ale dokonalý zážitek ochutnáte také v Cucina. Tu šéfuje Richard Voržák, do otevřené cuciny je vidět. Na své si tu přijdou milovníci středomořské kuchyně, ale i skvělých vyzrálých mas, které tu kuchařský tým dává na legendární Josper Grill. Zkuste také domácí pastu. A ještě jeden tip, hned vedle je Vilémovo pekařství, tam můžete nejen na snídani, ale také pro skvělé pečivo, které máte samozřejmě možnost ochutnat i ve všech zmiňovaných podnicích na lázeňské kolonádě.
Užijte si skvělé středomořské kuchyně a vyzrálá masa na Josper Grill v Cucině, součást gastronomického projektu Tomáše Vrby v Poděbradech.
Hlavní specialitou jsou středomořská kuchyně a vyzrálá masa na legendárním Josper Grill.
Šéfkuchařem v Cucina je Richard Voržák.
Restaurace Náš hostinec se specializuje na českou kuchyni.
Prvním projektem Tomáše Vrby v Poděbradech bylo francouzské bistro Café Oliver.
Vedle Cuciny je Vilémovo pekařství, kde je možné koupit skvělé pečivo a zajít na snídani.
V Cucina se používá Josper Grill pro přípravu skvělých vyzrálých mas.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.