Francouzský kuchař Cyril Sauvage se v Nebespánu zamiloval hned ve dveřích do cukrářky Jitky. Tu do Prahy pak přetáhl Roman Paulus, Cyril šel vařit do SoHo. Po dvou letech se už jako manželé Sauvage, tedy divocí, vrátili na Šumavu.
Strýček Áda jim ve svém kempu v Úbislavi, na místě, kde mezi chatkami pobíhají kozy, nabídl k provozování kiosek. Tam se teď sjíždějí
foodies z celé země. Sakra divoký bistro, jež má na menu
karamelový bůček, francouzský tatarák,
chèvre chaud, Buddha bowl,
žabí stehýnka a další krásy doprovázené Jitčinými sladkými poklady, jako je třeba variace na crème brûlée nebo
megačokoládový dort.
Lidé si tu teď přes léto mohou vychutnat
výborné polévky, masa, ryby, mořské plody,
vegetariánská jídla i dezerty. Kemp je otevřený jen v sezoně, tedy od června do září, a kdo si sem chce zajít, nemá bez předchozí rezervace často ani šanci. Popularita podniku se odrazila i v recenzích na
Mapách Google, díky kterým si podnik vysloužil cenu
Křišťálový špendlík za
Jihočeský kraj.
Divoké bistro nabízí širokou paletu specialit od francouzské kuchyně po sladké dezerty v malebném prostředí kempu na Šumavě. Sezónně otevřeno s nutností rezervace.
V Divokém bistru mohou návštěvníci ochutnat karamelový bůček, francouzský tatarák, chèvre chaud, Buddha bowl, žabí stehýnka, variace na crème brûlée a megačokoládový dort.
Návštěvníci si mohou vybrat z polévek, mas, ryb, mořských plodů, vegetariánských jídel a dezertů.
Divoké bistro je otevřené v sezóně od června do září.
Ano, kvůli vysoké popularitě je často potřeba mít předchozí rezervaci, abyste mohli Divoké bistro navštívit.
Divoké bistro získalo ocenění Křišťálový špendlík za Jihočeský kraj.
Divoké bistro se nachází ve kempu v Úbislavi na Šumavě.
Divoké bistro provozují manželé Sauvage, Cyril a Jitka.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.