Ve Slověnicích provozuje již 15 let rodina Šímova hospůdku Na Kopečku, která vaří tradiční českou kuchyni a speciality.
Na čepu najdete Plzeň 12 %, Gambrinus 10 %, Rychtář 11 %. Hospůdka má běžnou kapacitu 85 míst. V létě je otevřena terasa pro 50 hostů.
Pro rodinné či firemní akce je pro vás přichystaný sál o kapacitě až 100 lidí, včetně zajištění občerstvení.
Pravidelně pořádají sezonní kulinářské akce, Svatomartinská husa, zabijačkové či zvěřinové hody. Při výlovech místních rybníků vám připraví pochoutky z ryb.
Poznejte tradiční českou kuchyni v Hospůdce Na Kopečku, která slibuje prvotřídní piva a sezonní gastronomické zážitky.
Rodina Šímova provozuje Hospůdku Na Kopečku již 15 let.
Na čepu nabízejí Plzeň 12 %, Gambrinus 10 %, a Rychtář 11 %.
Hospůdka má kapacitu 85 míst a letní terasa otevřená v létě má kapacitu pro 50 hostů.
Sál pro rodinné či firemní akce má kapacitu až 100 lidí.
Pravidelně pořádají kulinářské akce jako Svatomartinská husa, zabijačkové hody nebo zvěřinové hody.
Při výlovech místních rybníků připravují speciální pochoutky z ryb.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.