Lukáš Strnad vyrábí nevšední delikatesy a masné speciality jako je pâté en croûte (paštika v krustě), ale také poctivé hotovky, fermentovanou zeleninu nebo třeba peče toastový chleba a další pečivo.
Za vepřové trhané maso získal ocenění Chuť Zlínského kraje, Svíčková s hovězím dostala známku Regionální potravina Zlínského kraje. Mezi nejoblíbenější produkty patří kachní paštika a kachní škvarkovka.
Tyto i další pochoutky nabízíme v eshopu, na farmářských trzích nebo přímo z výdejového okénka gastrodílny v centru Zlína. V kraji realizujeme
catering, ale můžeme naplánovat i vaření nebo grilování u vás doma tak, aby se i vaše hostiny staly nezapomenutelné.
Festival radosti na vaší narozeninové oslavě?
Pâté en croûte neboli paštika v krustě je perfektní dárek pro chlapa, který si na sladké nepotrpí. Prozkoumejte možnosti chuťových variant a nerozpakujte se ozvat pro individuální nabídku.
Žijeme abychom jedli. Máte to stejně?
Pâté en croûte; jak pečeme paštiku v krustě
Naše řemeslné lahůdkářství pohostilo produkční tým pořadu Všechno, co mám ráda, který se vysílá na České televizi. Zaujala je francouzská paštika v krustě, tak si její výrobu přijeli natočit pro letní sérii reportáží po krajích.