Martin Terč byl stavař, ale když skončil v nemocnici na JIP, rozhodl se udělat ve svém životě tlustou čáru.
Vždycky pro radost vařil, a protože všichni jeho strávníci pořád opakovali: "Ty vole, ty by ses tím měl živit!". A tak otevřel Bůrger.
Ten je postavený na špičkových surovinách a domácích máslových brioškách. Na podzim můžete ochutnat Houbák, na jaře Medvěda s pestem z medvědího česneku a v létě svěžího Itala. V Cibulákovi najdete aioli s pečeným česnekem, salát, hovězí, cibulovou omáčku, karamelizovanou i červenou cibuli a grilovanou slaninu. Nezbývá než dodat:"Ty vole, to bys měl zažít!"
Užijte si Bůrger, místo s perfektními burgery z lokálních surovin a domácích briošek. Staňte se součástí zážitku!
Bůrger je postavený na špičkových surovinách a domácích máslových brioškách.
Na podzim můžete ochutnat burger Houbák.
Na jaře nabízí Bůrger Medvěda s pestem z medvědího česneku.
Cibulák obsahuje aioli s pečeným česnekem, salát, hovězí, cibulovou omáčku, karamelizovanou i červenou cibuli a grilovanou slaninu.
V létě můžete ochutnat burger jménem Svěží Ital.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.