Barbara Johnová navazuje na třicetiletou tradici rodinné cukrárny. Pojmenovala ji na počest dědečka John 1990. Vše tu začíná snídaní, třeba vejcem Benedikt, kávu mají z ústecké pražírny a denně dělají precizní zákusky a dorty.
Kavárna je dočasně uzavřena.
Báru moderní cukrařina opravdu baví, stejně jako spousta nadšených cukrářů se nechává inspirovat v zahraničí a přichází s vlastními variacemi. Třeba dýně je dezert s karamelem, rakytníkem, pomerančem a skořicí. Jablko je rovněž podle Cedrica Groleta u Báry s vanilkou, skořicí, limetkou, kurkumou a zázvorem, a jablkem, samozřejmě. Nebojte, nechybí ani české zákusky a v létě sezónní poctivá zrmrzlina.
Poznejte cukrárnu John 1990, kde ochutnáte moderní a tradiční zákusky i sezónní zmrzlinu, inspirovány trendy z celého světa.
Cukrárna John 1990 byla pojmenována a otevřena v ro(c)ce 1990.
Nabízí kávu z ústecké pražírny.
Můžete ochutnat dýně s karamelem, rakytníkem, pomerančem a skořicí, nebo jablko se skořicí, vanilkou, limetkou, kurkumou a zázvorem.
Ne, kavárna je dočasně uzavřena.
Ano, cukrárna nabízí tradiční české zákusky, a v létě také sezónní zmrzlinu.
Barbara se inspirováhl v zahraničí a přináší do cukrárny vlastní variace.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.