Barbara Johnová navazuje na třicetiletou tradici rodinné cukrárny. Pojmenovala ji na počest dědečka John 1990. Vše tu začíná snídaní, třeba vejcem Benedikt, kávu mají z ústecké pražírny a denně dělají precizní zákusky a dorty.
Kavárna je dočasně uzavřena.
Báru moderní cukrařina opravdu baví, stejně jako spousta nadšených cukrářů se nechává inspirovat v zahraničí a přichází s vlastními variacemi. Třeba dýně je dezert s karamelem, rakytníkem, pomerančem a skořicí. Jablko je rovněž podle Cedrica Groleta u Báry s vanilkou, skořicí, limetkou, kurkumou a zázvorem, a jablkem, samozřejmě. Nebojte, nechybí ani české zákusky a v létě sezónní poctivá zrmrzlina.
Poznejte John 1990, cukrárnu s bohatou rodinnou historií, nabízející tradiční i moderní dezerty a kvalitní kávu.
John 1990 je pojmenování cukrárny na počest dědečka zakladatelky Báry a navazuje na rodinnou tradici.
Nabízí snídaně jako vejce Benedikt, precizní zákusky a dorty, a má kávu z ústecké pražírny.
Ne, kavárna John 1990 je dočasně uzavřena.
Mají moderní přístup k cukrařině, nechávají se inspirovat v zahraničí a vytvářejí vlastní varianty dezertů.
Nabízejí dýně jako dezert s karamelem, rakytníkem, pomerančem a skořicí a jablko s vanilkou, skořicí, limetkou, kurkumou a zázvorem.
Ano, kromě moderních dezertů nabízí John 1990 i tradiční české zákusky.
V létě nabízí John 1990 sezónní poctivou zmrzlinu.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.