Ukazatel zobrazuje, jak populární je daný článek mezi čtenáři. Je vypočítán na základě různých faktorů, jako jsou aktuálnost, počet zobrazení, sdílení a hodnocení, které daný článek obdržel. Čím vyšší je procentuální hodnota ukazatele popularity, tím větší zájem článek mezi návštěvníky vzbuzuje. Tento ukazatel vám může pomoci najít nejzajímavější a nejaktuálnější články na našich stránkách a rychle posoudit jejich úspěch.
V cukrárně Myšák se připravují klasické české zákusky, dorty a poháry.
Cukrárnu Upekla založily Mirka Semrádová a její sestra Petra Eisová, které původně začaly prodávat na farmářských trzích a poté postavily pekárnu u Písku.
V Cafe 8smička v Humpolci, která se nachází v zrevitalizované textilce, můžete zažít originální uměleckou zónu a také kavárnu, kde pečou dezerty s láskou.
Cukrárnu John 1990 založila Bára Johnová s přítelem Kubou, a pojmeli ji na počest dědečka. Odkazuje na třicetiletou rodinnou tradici.
V Kafe Kytka najdete spojení květinového ateliéru a kavárny, které založili Tereza Josefová, milující kytky, a Ondra Šabaka, milující kávu.
Dobřanská kavárna, založená Lenkou Žďánskou, nabízí mimo jiné domácí zmrzlinu a nádherné zákusky.
V kavárně a bistru Monamy si můžete dát sendviče, zákusky, dorty, domácí nanuky, limči, smoothie, řemeslná piva, vína, cidery i marmelády paní domácí.
Cukrárna Milujeme dorty v Dvoře Králové nabízí široký výběr dortů, které jsou oblíbené i v mnoha kavárnách v regionu.
V Patisserie na Staráku najdete zákusky z vlastní cukrářské výroby, které vedou dvojčata Michaela a Kateřina Černá.
Cukrárna Eklér byla založena Hanou Valaškovou a její maminkou Marií, která dříve pracovala v Nestlé. Cukrárna přináší nové pojetí domácí cukrařské výroby.
Otevření této cukrárny bylo popraskem na brněnské laguně! V legendárním Domě U Kouřícího králíka ožil barevný svět talentované Šárky Divácké.
Ambiente navazuje na prvorepublikovou tradici cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici v Praze. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla se v něm připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.
Mirka Semrádová ráda pekla, tak se tomu rozhodla věnovat naplno. Její sestra Petra Eisová se k ní přidala, původně jen na chvíli. Začaly na farmářských trzích a lidem chutnalo, postavily tedy pekárnu u Písku a rozvážely své dobroty do pražských kaváren.
Bára a Zdeněk Rýznerovi, milovníci umění, se rozhodli v Humpolci zrevitalizovat zchátralou textilku a otevřít v ní originální zónu pro umění. A v ní je také kavárna Báry Lamačové, která s láskou peče už od 19 let. Ve hře je s ní její mamka, Ivana Tošerová.
Hana Valášková otevřela cukrářství s mámou Marií, ta mimochodem pracovala celý život v Nestlé, třeba i jako vedoucí výroby. A Hanka tam deset let dělala obaly čokoládových výrobků. Pak ale začaly proměňovat ve skutečnost svůj sen – otevřít si vlastní cukrářství.
Bára Johnová s přítelem Kubou navazuje na třicetiletou tradici rodinné cukrárny. Pojmenovali ji na počest dědečka John 1990. Vše tu začíná snídaní, třeba vejcem Benedikt, kávu mají z ústecké pražírny a denně dělají precizní zákusky a dorty.
To je spojení! Milují sebe a taky své koníčky. Tereza Josefová kytky, Ondra Šabaka kafe. A plodem jejich lásky je květinový ateliér s kavárnou a krásnými dezerty. Tento koncept pak inspiroval i řadu dalších po celé zemi.
Petra Kopčáková a Peter Pavlis dohromady tvoří PePe a taky bakery & coffee. Jsou spolu 24 hodin denně a plody jejich lásky teď sklízejí všichni, kdo profrčí beskydskou Ostravicí, autem, busem, vlakem, lyžmo, běžmo, kolmo, pěšmo.
Markéta Rozsívalová učila češtinu devatenáct let, ale živila se i jako fotografka. Pak s manželem Honzou koupila dům č. p. 523, aby si tady na malém městě v Kostelci na Hané vytvořili ateliér a přízemí pronajímali jako kavárnu.
Lenka Žďánská začala v roce 2000 v Dobřanech vyrábět zmrzlinu z mléka, smetany a čerstvého ovoce. Jasně žlutou banánovou, která září jak devadesátková fasáda, tu opravdu nenajdete. Po dvaceti letech si Lenka otevřela i vysněnou Dobřanskou kavárnu, kde má vedle zmrzliny také krásné zákusky.
Monamy najdete na cyklostezce v Srnojedech kousek od Pardubic. Kavárna a bistro Moniky Kořínkové připravuje sendviče, poctivé zákusky a dorty i domácí nanuky. Nabízí také vlastní limči a smoothie, řemeslná česká piva, vína a cidery i uznávané marmelády paní domácí.
V centru Dvora Králové najdete malou cukrárnu Milujeme dorty, která ale vydává velké radosti. Však tyto dorty milují i v mnoha nejen hradeckých kavárnách, kam Dominik Mervart dodává.
Dvojčata Michaela a Kateřina Černá mají v Ostrově malý espresso bar s vlastní cukrářskou výrobou. Podnik v podstatě převzaly po svých rodičích, kteří na stejné adrese provozovali Creperii. Ta úplně neprosperovala a když už to vypadalo na zavření, do hry vstoupily Míša s Katkou.
Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?