Výjimečnost každé Kozlovny stojí na třech pevných pilířích: poctivé, jídle, tankovém pivu a originální atmosféře. Nejinak je tomu také v kutnohorském Barborském dvoře.
V
Kozlovně v
Kutné Hoře vás čeká skvělá
česká kuchyně s klasickými recepturami našich předků. Založená je na tradičních domácích postupech s důrazem na čerstvost surovin bez použití dochucovadel a umělých přísad. Pocit jedinečnosti dodává i naše profesionální obsluha.
Naši proškolení výčepní mistři milující pivo
čepují vynikající velkopopovickou jedenáctku přímo z tanků, vždy s pěnou hustou jako smetana. Kozel 11 drží díky tradičním výrobním postupům a použití kvalitních českých ingrediencí ochrannou známku České pivo.
Majestátní
socha Kozla, netradiční
stoly s kovovými kopýtky nebo i takové detaily jako
háčky na oblečení. Všechny tyto elementy ve spojení s materiály dřeva, kůže i kovu navozují příjemnou a nezapomenutelnou atmosféru každé Kozlovny.