Zdeněk Matěj měl spoustu zkušeností z české gastro scény, ale i té rakouské. V roce 1996 otevřel Moravskou restauraci na olomouckém Horním náměstí a dodnes ji vede s ženou Blankou a synem Filipem.
A i když za těch
25 let spousta trendů přišlo a zase odešlo, tahle skála drží, a s ním na menu pečená kachna s červeným zelím a variací knedlíků. Stejnou stálicí je dršťková polévka. Oblíbené jsou tu všechny
události, ať už jsou to svatomartinské hody s cimbálovkou, masopustní veselí nebo zvěřinové dny se skvělým zajícem na smetaně.
Moravská restaurace, založená v roce 1996, nabízí tradiční české pokrmy a je centrem kultury a gastronomie s rodinnou atmosférou.
Moravská restaurace byla otevřena v roce 1996.
Nachází se na olomouckém Horním náměstí.
Restauraci vede Zdeněk Matěj společně s manželkou Blankou a synem Filipem.
Na menu najdete pečenou kachnu s červeným zelím a variací knedlíků.
Dršťková polévka je stálicí nabídky.
Populární události zahrnují svatomartinské hody s cimbálovkou, masopustní veselí a zvěřinové dny se zajícem na smetaně.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.