Piva se zde vaří klasickou dekokční metodou, která je typická pro česká piva. Používány jsou výhradně tradiční suroviny jako slad, vodu, chmel a ušlechtilé pivovarské kvasnice.
Pivo je nefiltrované a nepasterované, proto si uchová všechny zdraví prospěšné látky a vitamíny. Vyšší hořkost působí nejen chuťově příjemně, ale má i blahodárný vliv na trávení.
Pivovar v Bechyni vyrábí pivo tradiční dekokční metodou s využitím místních surovin. Nefiltrované a nepasterizované pivo má mnohé zdravotní benefity.
V pivovaru v Bechyni se piva vaří klasickou dekokční metodou, která je typická pro česká piva.
Při výrobě piva se používají tradiční suroviny, které zahrnují slad, vodu, chmel a ušlechtilé pivovarské kvasnice.
Ne, pivo z Bechyně je nefiltrované a nepasterizované.
Díky tomu, že je nefiltrované a nepasterizované, si pivo zachovává zdraví prospěšné látky a vitamíny.
Vyšší hořkost piva působí chuťově příjemně a má blahodárný vliv na trávení.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.