Tak dlouho jezdil Aleš Kuncl na dobrý burger do Prahy, až se rozhodli se ženou Danielou a svými přáteli Alenou a Lukášem, otevřít vlastní podnik. Jeho tým si pohrává s recepty z Thajska, Vietnamu, Španělska, Itálie či Francie a jejich burgery rozhodně nenudí.
Z receptu na slaninovou majonézu by vám spadla brada. Důležití jsou dodavatelé. Třeba Petr, jehož jméno Aleš schválně tají, pěstuje v Česku jedny z nejlepších brambor na hranolky. Nebo farma, odkud Qéčko bere speciálně namleté tučnější hovězí. A pak taky jablonecký pekař, který upekl optimální briošku podle Alešovy představy až na devátý pokus.
Objavte jedinečné burgery inspirované mezinárodními kuchyněmi s lokálními surovinami v Q Burger Bar, kde chutě dostávají nový rozměr.
Zakladateli Q Burger Bar jsou Aleš Kuncl s manželkou Danielou a jejich přátelé Alena a Lukáš.
Q Burger Bar nabízí burgery s inspirací z různých zahraničních kuchyní, včetně Thajska, Vietnamu, Španělska, Itálie a Francie.
Q Burger Bar používá unikátní recept na slaninovou majonézu, která je velmi chutná a nevšední.
Brambory pro Q Burger Bar dodává český pěstitel Petr, který je znám pro pěstování jedny z nejlepších brambor.
Hovězí maso používané v Q Burger Bar pochází ze speciálně namleté tučnější směsi, kterou dodává místní farma.
Briošky pro Q Burger Bar peče jablonecký pekař, který vyvinul optimální recept podle Alešovy představy až na devátý pokus.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.