Arrigo je místem, kde se střetává moderní s tradičním, zdravé s výjimečným, a to vše zároveň s cenově dostupným. Místo, kde se díky lásce k práci mění jídlo v zážitek, který potěší všechny vaše smysly.
Vše začalo u obdivu k
poctivému řemeslu, tradici a umu starých hospodářů a kuchařských mistrů. Chtěli jsme, aby tyto zásady našly své místo v moderní gastronomii. Vzniklo tak
ojedinělé menu, které se řídí tradicí, ale zároveň jde s dobou. Jídlo a láska k němu to není jen chuť. Jídlo vám musí vonět, krásně vypadat, být
bezchybně naservírované. Ještě, než ho ochutnáte, musíte tohle všechno cítit. A o to se postaráme my. V péči našeho skvělého týmu šéfkuchařů a kuchařů, ambasadorů, číšníků, barmanů i baristů, se budete vždy cítit výjimečně.
Cílem týmu Arrigo je nabídnout výborné jídlo z kvalitních surovin, zpracovaných nejpovolanějšíma rukama, za použití moderních technologií. Proto se v Arrigo obklopili zkušenými profesionály, o nichž ví, že mají co nabídnout, ať už se jedná o dodavatele, či členy týmu. Pod vedením Chef Executive Marka Šternera pro vás bude několik dní v týdnu připravovat vynikající pokrmy
Chef Ambasador Mirek Kalina, kterého můžete znát jako
porotce MasterChef Česko, nebo Chef Ambasador s oceněním Michelin, a specialista na italskou kuchyni Radek Hasman. Všem zdejším kuchařským mistrům se budete v naší otevřené kuchyni dívat pod ruce, a obdivovat tak jejich práci už během vaření.
Stereotypní nabídku nečekejte. V Arrigo se nikdy nebudete nenudit. Menu zde pravidelně obměňujeme tak, abyste měli možnost ochutnat nejen
nejrůznější česká jídla, ale také speciality
francouzské,
italské či
asijské kuchyně. Těšit se můžete na jarní, letní, podzimní i zimní Á la carte menu, ve kterých vždy najdete tradiční i speciální pokrmy podle sezónnosti. Podle toho,
co kolem nás zrovna roste se pak můžete těšit i na různá speciální
sezónní menu, třeba jahodové, chřestové, lanýžové, dýňové nebo houbové. Pravidelně pro vás také připravujeme události zaměřené na konkrétní typ kuchyně, zastavit se tak můžete například na
BBQ,
ryby a mořské plody, dny italské kuchyně,
zvěřinové dny atp.
Najdete zde nejen unikátní
restauraci, ale také
kavárnu s výběrem kvalitní kávy a
domácích dezertů, a
obchůdek s bistrem, kde můžete posedět u dobré snídaně, zakoupit si zdejší domácí a farmářské výrobky nebo čerstvé
pečivo přímo z pece.
Restaurace Arrigo v Děčíně – spojení moderních a tradičních chutí v útulném prostředí. Ochutnejte diversifikované menu a sledujte přípravu jídla v otevřené kuchyni.
V Restauraci Arrigo máte možnost ochutnat různá česká jídla, stejně jako speciality francouzské, italské a asijské kuchyně.
Menu v Restauraci Arrigo se pravidelně obměňuje podle ročních období, zaručující jarní, letní, podzimní a zimní Á la carte menu, stejně jako různá speciální sezónní menu podle toho, co roste v okolí.
V Restauraci Arrigo působí Chef Ambasador Mirek Kalina, známý z MasterChef Česko, a Chef Ambasador s oceněním Michelin, Radek Hasman, specialista na italskou kuchyni.
Restaurace Arrigo pravidelně pořádá události zaměřené na konkrétní typ kuchyně, jako jsou BBQ, ryby a mořské plody, dny italské kuchyně a zvěřinové dny.
Ano, Restaurace Arrigo má otevřenou kuchyni, kde můžete sledovat kuchaře při vaření a obdivovat jejich práci.
Kromě restaurace se v prostorách Arrigo nachází také kavárna s výběrem kvalitní kávy a domácích dezertů, obchůdek s bistrem pro snídaňové setkávání, a prodej farmářských výrobků a čerstvého pečiva.