V samém srdci Starého Města pražského, uprostřed Foglarových "Stínadel" najdete na rohu ulic Kozí a U Milosrdných restauraci Field. Zakládá si na původních farmářských sezónních surovinách, přírodních postupech a tradičních receptech v netradičním pojetí.
Ve Fieldu se nebojí dávat věcem volný průběh. Tvrdohlavá
kuchyně šéfkuchaře Radka Kašpárka se pod nekonečně proměnlivým stropem může projevit ve svojí surové, nezkrášlené podobě.
Sezónní menu nezakrývají svůj
přírodní původ – a někdy doslova návrat ke kořenům.
Na menu najdete
morek,
oháňku,
šneky či
tuřín. Striktně se však šéfkuchař lokální produkce nedrží, občas na menu pustí i mango či
mořskou rybu. Pokrmy si můžete vybrat z
denního obědového menu,
degustačního menu či
à la carte menu.
Skupinám 8 a více osob nabízí restaurace speciální skupinová menu.
Zdejší
vynikající kuchyně dostala roku
2021 nejvyšší ocenění, a to
michelinskou hvězdu.
Návštěvníci restaurace Field mohou zažít unikátní kulinářský zážitek v srdci Starého Města s původními farmářskými sezónními surovinami a přírodními postupy, vše podávané v tradičních receptech s netradičním pojetím. Mohou si vybrat z denního obědového menu, degustačního menu nebo à la carte menu.
Restaurace Field nabízí tvrdohlavou kuchyni šéfkuchaře Radka Kašpárka, která se může projevit ve své surové a nezkrášlené podobě pod nekonečně proměnlivým stropem restaurace.
Restaurace Field se nachází v Praze, v samém srdci Starého Města, na rohu ulic Kozí a U Milosrdných.
Restaurace Field používá původní farmářské sezónní suroviny, které zdůrazňují přírodní původ a někdy doslova symbolizují návrat ke kořenům.
Na menu restaurace Field můžete najít jídla jako morek, oháňka, šneky, tuřín, ale občas se na menu objeví i exotičtější ingredience jako mango či mořská ryba.
Restaurace Field nabízí denní obědové menu, degustační menu a à la carte menu. Pro skupiny 8 a více osob je dostupné také speciální skupinové menu.
V roce 2021 získala kuchyně restaurace Field nejvyšší ocenění, konkrétně michelinskou hvězdu.