Restaurace Monastiq se nachází v elegantních prostorech v historickém v srdci Malé strany, kde se snoubí historie se současností. Šéfkuchař Michal Horváth zde pro hosty vytváří autentické české chutě za použití skvělých surovin a té správné dávky inovace.
V uvolněné a zároveň stylové atmosféře
restaurace Monastiq v hotelu
Mandarin Oriental se snoubí současné kulinářské umění s bohatými českými tradicemi. Šéfkuchař Michal Horváth a jeho zástupci Aleš Bursík a Tadeáš Synek tu spolu s celým týmem hostům předkládají originální
autentické české chutě za použití těch nejlepších surovin a tě správné dávky
inovace.
Ve svém novém gastronomickém provozu slibuje
Mandarin Oriental Prague zcela nový koncept, který má být
poctou české kulinářské historii, ale i původním architektonickým motivům hotelu, který stojí na místě bývalého dominikánského kláštera ze 14. století. Hosté zde všemi smysly objeví bohatou
historii české kuchyně, která byla po staletí formována domácími i zahraničními vlivy, prostřednictvím stylových a moderních pokrmů. Jako doprovod na cestě za
komplexním smyslovým zážitkem byla pečlivě vybrána česká vína i oblíbené lahve z celého světa, které dokonale doplňují menu. Barovou nabídku tvoří
elegantní drinky, včetně originálních
signature koktejlů inspirovaných českými osobnostmi.
Další služby:
- Family friendly
- Wi-Fi
- Platba kartou
- Zahrádka
- Parkoviště
- Bezbariérové
- Se psem
- Klimatizováno
- Nabíjení elektromobilů