Hospoda z počátku století, známá z díla Josefa Škvoreckého, kde se výborné pivo točí se pomocí vzduchového kompresoru bez CO². K jídlu si můžete dát drobné klasické pokrmy jako je utopenec, tlačenka, pepřenky, nakládaný hermelín, opékaná sekaná... atp.
Restaurace, kam chodil ve 40. letech minulého století románový hrdina Škvoreckého Danny Smiřický s kapelou, i sám mladý Josef Škvorecký, existuje dodnes. Jmenuje se Port Artur a najdete ji v Purkyňově ulici za řekou Metují v
Náchodě.
A navíc, její interiér se zachoval z velké části takový, jaký byl na konci války, tedy v době, ve které se odehrává děj knihy Zbabělci. Je zde dobový kulečník, vitráže, bar i řada obrazů na stěnách. Jen podle moderních lahví a skleniček poznáte, že čas se úplně nezastavil...
Restaurace nabízí českou kuchyni, alkoholické i nealkoholické nápoje.
Restaurace Port Artur v Náchodě, známá z díla Josefa Škvoreckého, nabízí tradiční českou kuchyni a autentický historický interiér.
Restaurace nabízí českou kuchyni s klasickými pokrmy jako utopenec, tlačenka, pepřenky, nakládaný hermelín, opékaná sekaná, alkoholické i nealkoholické nápoje.
V restauraci se točí výborné pivo pomocí vzduchového kompresoru bez CO².
Restaurace je známá z díla Josefa Škvoreckého a navštěvoval ji románový hrdina Danny Smiřický i sám Josef Škvorecký.
Restaurace se nachází v Purkyňově ulici za řekou Metují v Náchodě.
Interiér se zachoval z části jako na konci války, s dobovým kulečníkem, vitrážemi, barem a řadou obrazů na stěnách.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.