Monika a Roman Kocourkovi v Náchodě víc jak 25 let měli Krám a v něm prodávali oblečení. A když koupili celou nemovitost rozhodli se využít vedlejší provozovnu, kde se v létě točila zmrzlina, v zimě pekla kuřata.
Jejich syn Matouš zúročil svoje zkušenosti z londýnské Venchi Gelato, rodina si pak nastudovala českou zmrzlinářskou scénu, navštívili italský veletrh a rozhodli se vydat na cestu poctivé zmrzliny. Samozřejmě, že skvěle frčí slaný karamel, belgická čokoláda, pistácie nebo malinový a mango sorbet. Zkouší nové příchutě – avokádo nebo granátové jablko, párují zmrzliny s alkoholem, ať je to rum s čokoládou, maliny s proseccem nebo ananas s Malibu, učí se víc a víc a svým nadšením si získávají víc a víc nadšených zákazníků. A chystají se expandovat i do Trutnova.
Přečtěte si o úspěšném a inovativním rodinném podniku, který kombinuje tradiční a neotřelé příchutě zmrzliny s alkoholem.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.