Husákovi otevřeli rodinný pivovar v Zichovci na podzim 2012. Máma Jana řešila ubytování v penzionu, syn Ondra vaření piva, syn Honza obchod a táta Ivan to celé zastřešoval.
Dostavil se úspěch tak velký, že o čtyři roky později otevřeli další pivovar, tentokrát v Lounech. V posledním domě bývalých kasáren, v tankové střelnici, je dnes bar z tankových pásů. Zatímco na
Zichovci si můžete dát vepřová žebra pečená v BBQ omáčce, pro Louny šéfkuchař Radek Kuliha připravuje bůčkovou a zvěřinovou paštiku, škvarky či nakládané sýry. A to jejich pivo! Sour 12 s mučenkou má úžasné ovocné tóny. Stejně tak vás odrovná světlý ležák Krahulík. Mosaic Ale byl první svrchňák této party a nezapomeňte na sedmnáctku Nectar of Happiness. Skvělá jsou i barelovaná piva, která leží v dřevěných sudech od vína až dva roky.