Chcete-li si pochutnat na opravdu kvalitním steaku, vyzkoušejte Steak restaurant v Olomouci.
Masa si sami osobně vozí ze Španělska, kde si vybírají jak dodavatele, tak jednotlivé kusy. Několik měsíců stařené maso vám připraví na grilu, který je jediný svého druhu ve střední Evropě – Charcoa Antique Metal Pedrouzo.
Poznejte chuť pravého španělského steaků stařených několik měsíců a grilovaných na unikátním grilu v srdci Olomouce.
Steak restaurant se nachází v Olomouci.
Maso pro steaky je dovážené ze Španělska.
Maso je připravováno na speciálním grilu Charcoa Antique Metal Pedrouzo.
Maso ve Steak restaurantu je stařené několik měsíců.
Steak restaurant používá gril Charcoa Antique Metal Pedrouzo, který je jediný svého druhu ve střední Evropě.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.