Pro jedinečného hosta jedinečnou nabídku, to je poselství restaurantu Entrée. Nechejte se unést unikátním konceptem inspirovaným přírodou. Ve spojení s neotřelým interiérem a profesionálním servisem si každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Zcela
unikátní podnik v moderně rekonstruované budově bývalého divadla. V restauraci Entrée, která vyhrála prestižní anketu Maurerův výběr Grand Restaurant 2018, vás čeká
promyšlený interiér s živou zahradou a otevřenou kuchyní. Kreativní menu a profesionální servis okouzlí nejnáročnějšího zákazníka. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením
šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace
jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s
vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin.
Ať si v restaurantu Entrée necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že vás čeká
nezapomenutelný gastronomický zážitek. Profesionalita servisu posílí váš pocit, že jste se ocitli na výjimečném místě. Kapacita restaurantu Entrée slibuje obsloužení až 80 hostů, v
letních měsících je potom kapacita restaurantu rozšířena o
venkovní posezení na terase.
Podle vlastních slov zde servírují hravou koláž tvarů a chutí. Chrlí nápady, kombinují techniky a očekávané mění v nečekané!
Koncept restaurantu Entrée je inspirován přírodou, spojuje neotřelý interiér s profesionálním servisem a nabízí nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Restaurant Entrée se nachází v moderně rekonstruované budově bývalého divadla.
Restaurant Entrée vyhrál prestižní anketu Maurerův výběr Grand Restaurant 2018.
Interiér restaurantu je promyšlený, obsahuje živou zahradu a otevřenou kuchyni.
Menu je inspirováno přírodou a vedením šéfkuchaře Přemka Forejta, nabízí kreativní kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin.
K vyjimečnému zážitku přispívá kombinace kreativního menu, profesionálního servisu a jedinečného prostředí bývalého divadla.
Restaurant Entrée může obsloužit až 80 hostů, s možností rozšíření o venkovní posezení na terase v letních měsících.
Hosté mohou očekávat gastronomické zážitky, které využívají hru tvarů a chutí, kombinace různých technik a přetváření očekáváného v nečekané.
Šéfkuchařem je Přemek Forejt, který nabízí překvapivé gastronomické zážitky inspirované přírodou a vyrobené z čerstvých surovin.
V restaurantu Entrée jsou k dispozici vlastní nápoje doplněné o pečlivě vybraná vína.