Pro jedinečného hosta jedinečnou nabídku, to je poselství restaurantu Entrée. Nechejte se unést unikátním konceptem inspirovaným přírodou. Ve spojení s neotřelým interiérem a profesionálním servisem si každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Zcela
unikátní podnik v moderně rekonstruované budově bývalého divadla. V restauraci Entrée, která vyhrála prestižní anketu Maurerův výběr Grand Restaurant 2018, vás čeká
promyšlený interiér s živou zahradou a otevřenou kuchyní. Kreativní menu a profesionální servis okouzlí nejnáročnějšího zákazníka. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením
šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace
jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s
vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin.
Ať si v restaurantu Entrée necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že vás čeká
nezapomenutelný gastronomický zážitek. Profesionalita servisu posílí váš pocit, že jste se ocitli na výjimečném místě. Kapacita restaurantu Entrée slibuje obsloužení až 80 hostů, v
letních měsících je potom kapacita restaurantu rozšířena o
venkovní posezení na terase.
Podle vlastních slov zde servírují hravou koláž tvarů a chutí. Chrlí nápady, kombinují techniky a očekávané mění v nečekané!
Poznejte Restauraci Entrée v Olomouci, kde profesionální servis a kreativní menu vytvářejí nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Restaurace Entrée nabízí unikátní gastronomické zážitky s kreativním menu inspirovaným přírodou, moderním interiérem a profesionálním servisem.
Restaurace Entrée se nachází v moderně rekonstruované budově bývalého divadla.
Restaurace Entrée vyhrála prestižní anketu Maurerův výběr Grand Restaurant v roce 2018.
Koncept restaurace Entrée je inspirován přírodou a nabízí spojení unikátních jídel z čerstvých surovin s vlastními nápoji a vybranými víny.
Restaurace Entrée může obsloužit až 80 hostů, s rozšířenou kapacitou o venkovní posezení na terase v letních měsících.
Šéfkuchařem v restauraci Entrée je Přemek Forejt, který vede tým při přípravě jedinečných gastronomických pokrmů.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.