Starý mlýn se v roce 1884 zalíbil panu Vychopňovi. Vytvořil z něj legendární hostinec a začalo se i vařit, protože „gořalka v létě chladí, v zimě hřeje, ale hladu nezažene“. Oblíbil si to tu také T. G. Masaryk a v roce 1911 ho tady zvolili poslancem do Říšské rady.
Když vidíte tým kuchařů pod vedením Petra Samsonka a Dušana Machaly trhat bylinky, které pak máte na dokonalém filetu ze pstruha, je to hřejivý pocit. O víkendu se hosté vracejí na svíčkovou, telecí řízek nebo zvěřinový guláš. Famózní jsou ovšem hovězí líčka s bramborami v popelu, křepelčím vejcem a koprovým velouté.
Poznejte Starý mlýn U Vychopňů, kde T. G. Masaryk zažil svůj politický úspěch a kde si můžete pochutnat na tradiční české kuchyni.
Starý mlýn byl přeměněn na hostinec v roce 1884.
S historií Starého mlýna je spojen T. G. Masaryk, který byl zde v roce 1911 zvolen poslancem do Říšské rady.
O víkendu je populární svíčková, telecí řízek nebo zvěřinový guláš.
Speciálním pokrmem je hovězí líčka s bramborami v popelu, křepelčím vejcem a koprovým velouté.
Tým kuchařů vede Petr Samson a Dušan Machala.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.