Tomivo gelato si zamilujete. Jejich domácí řemeslná zmrzlina podle vlastních receptů bez chemie a barviv se snaží být maximálně z lokálních surovin. Zmrzlinárny Tomivo najdete v Lipůvce, Brně, Olomouci a Starém Městě.
Na začátku byl sen o vlastní cukrárně a té
nejkvalitnější zmrzlině. Jenže vysvětlete to dodavatelům a technologům, kteří vás neustále tlačí do směsí a polotovarů. Místo toho si kamarádi –
zmrzlináři Tom a Ivo sbalili kufry a odjeli se
učit výrobu k mistrům do Itálie. Od té doby si držiteli nejvyšší možné atestace na výrobu zmrzliny a baví se vymýšlením nových a
neobvyklých (pří)chutí.
Pro
mléko jezdí do kravína, ovoce pochází z jejich
sadů a
bylinky si trhají
na zahrádce. Čokoláda i vanilkové lusky k nim putují přes oceán a
pistácie z italské Sicílie. Vyrábí zmrzlinu z čerstvých surovin. Pro všechny, kteří stejně jako oni nechtějí dělat kompromisy.
Mezi oblíbené druhy zmrzlinToma a Iva patří pistáciové a arašídové varianty,
angreštová, maková, slaný karamel, limetková, malinová, višňová, jahodová anebo
vyhlášený mangový sorbet, na který se sjíždí celá Morava.
Poznejte zmrzlinu Tomivo gelato, kde se klade důraz na čerstvé a lokální suroviny bez chemie. Navštivte jejich pobočky v České republice.
Zmrzlina Tomivo gelato je ručně vyráběná bez použití chemie a barviv, s důrazem na lokální suroviny.
Zmrzlinárny Tomivo najdete v Lipůvce, Brně, Olomouci a Starém Městě.
Tom a Ivo se učili výrobu zmrzliny u mistrů v Itálii.
Používají čerstvé mléko z kravína, ovoce z vlastních sadů a bylinky z vlastní zahrádky. Importují také čokoládu, vanilkové lusky a pistácie.
Mezi oblíbené příchutě patří pistáciová, arašídová, angreštová, maková, slaný karamel, limetková, malinová, višňová, jahodová a mangový sorbet.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.