Pardubické dostihové závodiště (Agrofert Park) se tento víkend (20. – 21. června) stane dějištěm gastronomického svátku Apetit Festival. Pro tuto příležitost se závodiště promění v místo setkání gurmánů, kteří se zde mohou potkat s těmi nejlepšími šéfkuchaři, restauracemi, pivovary, vinařstvími, kavárnami, koktejlovými bary, ale i regionálními specialitami a potravinami v rámci východních Čech i celé republiky.
Přímo v areálu festivalu se pak bude prezentovat řada restaurací, z nichž některé nabídnou skutečně originální kulinářské zážitky. Avantgardní kuchař Petr Koukolíček bude podávat extrémní pochutiny – krajtu královskou, krokodýla, žáby či maso ze zebry - a představí i molekulární gastronomii. Chybět nebude ani šnečí farma z Olomouce, která návštěvníkům nabídne pár specialit.
Areál festivalu se pro návštěvníky otevře v sobotu v 10 hodin.
V sobotu dále představí jedna z nejlepších food blogerek u nás Veronika KOKO Kokešová, Petr Koukolíček se svým extrémním cateringem a největší hvězda mezi českými šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich.