Legendární plzeňská
Hospoda Na Spilce s novým rokem rozjela tradici
nedělních Pivovarských brunchů. Konají se v reprezentačních prostorech
pivovaru Plzeňský Prazdroj a nabízejí vítanou možnost dosyta si užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne.
Jarní brunch se koná
19. března od 11:00 do 15:00 hodin.
Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připraví
sladké, slané, teplé i studené delikatesy v duchu
evropské kuchyně, včetně té středomořské.
Na výběr tak budou například marinované krevety s bazalkovým pestem, marinované a nakládané
mořské ryby a dary moře, pečený filet z lososa, krevety na česneku, grilovaný jeseter, ale také
grilovaná kachní prsa či vepřová panenka
sous-vide s omáčkou ze zeleného pepře. A co k tomu? Bude vše! Od mačkaných brambor s jarní cibulkou a smetanou, salátu Caesar, pečené a grilované zeleniny až po
rozmarýnové grenaille. Chybět nebude ani sladká tečka – třeba
Tiramisu, šlehané mascarpone nebo čokoládová pěna s čerstvým ovocem.
Cena
brunche je
750 Kč na osobu a zahrnuje také
konzumaci nápojů: vody, kávy, piva
Pilsner Urquell, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního
pivovaru Proud. Vzhledem k omezenému počtu míst na
Pivovarském brunchi je doporučena předchozí rezervace – online na prazdrojvisit.cz.