Jedninečný gastronomický zážitek připravila pro své hosty
restaurace Grand Cru v Lodecké ulici na
Starém Městě pražském. Ve třech po sobě následujících večerech od 5. do 7. února 2020 vám nabízí možnost ochutnat speciální degustační menu pod taktovkou hostujícího dvouhvězdičkového
michelinského šéfkuchaře Gaetana Trovata z Itálie.
Gaetano Trovato, šéfkuchař proslulé
toskánské restaurace Arnolfo, v letošním roce oceněné dvěma michelisnkými hvězdami, vytváří moderní jídla se základem v nejkvalitnějších regionálních surovinách a s respektem k velkým kulinářským tradicím Itálie. Jeho talíře s sebou nesou autentický umělecký rukopis a naleznete na nich
pokrmy lahodící nejen oku, ale zejména plné
ryzí chuti, šťavnatosti a lehkosti.
V
michelinském menu se návštěvníci dočkají
svatojakubských mušlí,
holuba na kaštanech,
srny a foie gras s červenou řepou, jako dezert se pak bude podávat
tmavá čokoláda, zázvor a pralinka z lískového ořechu. Samozřejmostí jsou vhodně
napárovaná italská vína, která zážitek z dokonalé chuti lahodných pokrmů ještě umocní. Cena degustačního menu je 2 990 Kč, vinného párování pak 1 490 Kč.
Speciální menu se bude v restauraci podávat od 17:30 do 23:00 hodin.