Avízované ochlazení dorazilo v sobotu a neděli hlásí předpovědi polojasno až jasno s teplotami pod nulou, takže vás čeká moc pěkný víkend s velmi dobrými podmínkami pro lyžování. V provozu jsou
sjezdovky Razula a Horal, v pravidelném provozu bude opět také
snowtubing.
Od pátku 15. do neděle 17. března si můžou lyžaři zpestřit návštěvu Ski areálu Razula další gurmánskou akcí s live vařením v
hotelu Galik. Nazvána je
Není pták jako pták a nabídne nejen kuřecí či krůtí speciality, tak také třeba steak z pštrosa nebo pečeného krocana s bramborem. Vybrané pokrmy budou kuchaři
připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace.
Zpestřením soboty 16. března bude akce pořádaná Informačním centrem
Zvonice Soláň na hoře Soláň nad Velkými Karlovicemi. Návštěvníci tu můžou být svědky
Drápání peří s pěveckým sborem Karlovjanky. Začátek je v 15 hodin.
Neděle 17. března bude zasvěcena netradičnímu sportovnímu klání na sjezdovce Razula. Uskuteční se tu
King of Zibob – závod ve sjíždění sjezdovky na carvingových řiditelných bobech. Začátek je ve 12 hodin a boby budou na místě k zapůjčení.