Na
náplavce Rašínova nábřeží na Praze 2 vypukne
v sobotu 10. února masopustní veselí. Nebojte se, vraždit se na náplavce nebude, všechny výrobci přivezou řezničtí mistři jako
hotové výrobky přímo na trh.
Zabíjačkové speciality pocházejí
od malých moravských chovatelů, kteří zvířatům zajišťují
dobré podmínky chovu a
šetrnou porážku zvířat.
A zde je seznam na co by se vám mohly sbíhat sliny:
Černá zabijačková polévka s kváskovým chlebem, škvarková pomazánka, tlačenka s octem, cibulí a kváskovým chlebem nebo opečená jelítka a jitrnice + Vítovo kysané zelí. Domů si budete moci po zakoupení odnést škvarky, tlačenku, uzenou vepřovou klobásu, uzený vepřový bok, uzenou slaninu, jitrnice, jelita a škvařené vepřové sádlo.
Specialitou bude hot dog s ručně dělanou vepřovou klobáskou, slaninovým chipsem, kysaným zelím a hrubozrnnou hořčicí a také vepřový burger s cibulovým zelím a hrubozrnnou hořčicí v máslové bulce.
K těmto dobrotám se skvěle hodí
nefiltrovaný 12° ležák a IPU 15° z malého žižkovského létajícího pivovaru ISAO anebo
světlá 10° a 12°, polotmavou 12° a 14° speciál z belgického a českého sladu rodinný pivovaru U Vacků. K poslechu a případnému tanci zahrají
Circus Brothers.
Přijďte načerpat
atmosféru masopustu u
Vltavy, užít si masopustního veselí, dobrot a zážitků třeba i při setkání s přáteli.