V současnosti poskytuje Pražský kulinářský institut téměř 150 tématických kurzů. Kurzy lze takzvaně ušít na míru. V škole vaření Pražského kulinářského institutu pravidelně učí přední český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, držitel michelinské hvězdičky a majitel proslulé restaurace v Německu Pavel Pospíšil a další a další. Seznam velkých jmen je téměř nekonečný. A je téměř k neuvěření, že Pražský kulinářský institut má za sebou teprve necelé tři roky činnosti v pražském Suchdole.
Neváhejte! Mistři domácí i světové gastronomie vás tu povedou taji kuchařského umění . Neváhejte a nahlédněte pod pokličku předních českých i zahraničních šéfkuchařů!
Více informací:
Pražský kulinářský institut je střediskem, které nabízí profesionálům i laickým milovníkům dobré a kvalitní gastronomie kurzy vaření. U zrodu Pražského kulinářského institutu v lednu 2008 stála mimo jiné velká tradice z dob první republiky. Samozřejmostí jsou také kurzy "šité na míru". Poptávka si vyžádala i zavedení kurzů "absolutních začátků" vaření, a velké popularitě se také začíná těšit Letní škola vaření, zaměřená právě na začínající kuchaře.