Letos, jubilejně podesáté, se můžete opět těšit na nejlepší recepty z České a Slovenské republiky, které v Praze nemají obdoby. Inspiraci jsme čerpali nejen z utajovaných prvorepublikových receptů, ale zejména z vyhlášeného slovenského Grobu, kde je tradice podávání husích pokrmů více než 100letá.
I letos se můžete těšit na
svatomartinské husy z české farmy, které připravujeme dle originální receptury. K husám budeme podávat pravé slovenské domácí lokše, výbornou přírodní šťávu, bílé i červené zelí a pochopitelně nebude chybět ani několik druhů domácích knedlíků. Nebudou chybět ani
pravá Grobská husí játra ve výborné přírodní šťávě. Věříme, že si opět pochutnáte na těch nejlepších husách v Praze!
Inspiraci jsme čerpali nejen z utajovaných prvorepublikových receptů, ale zejména z vyhlášeného slovenského Grobu, kde je tradice podávání husích pokrmů více než stoletá. Naši kuchaři prošli náročným školením paní Jajcayové, majitelky Grobské Pivnice u Zlaté Husy, která otiskla svůj nezaměnitelný rukopis do vůní a chutí všech slovenských husích specialit.
Letos si můžete vychutnat veškeré husí speciality jak u nás v restauraci, tak i formou Take Away, a to k dopečení u vás doma. Vše pečlivě zabalené a připravené s našimi recepty.