Bistro Čtyřka v samém srdci Vysočiny v Novém Městě na Moravě, na Vratislavově náměstí je řešení rychlé snídaně, svačiny, oběda či večeře formou bufetu s konzumací v místě nebo s sebou do ruky – do práce, domů, na chalupu, zkrátka kamkoli vás vítr zavane.
Již při vstupu vás
Čtyřka osloví svou architekturou, dále otevřenou černou kuchyní s dominantními kamny na dřevo. Na nich se připravují chutná, jednoduchá a zároveň rafinovaná jídla všedních dní s důrazem na čerstvost a lokálnost surovin.
Linoucí se vůně vás chytí za nos i za srdce… Libé vůně polévek, omáček, knedlíků, řízků všech podob, bramborových placek a čerstvého pečiva – ty se ve Čtyřce plní křehkým trhaným masem pečeným v troubách založených na sálavém teple, někdy provoněné trochou kouře…
Nechte zlákat koutkem s paštikami a dalšími delikatesami ve skleničkách, chutnými sýry, salámy, klobáskami, špeky, slaninou, šunkami…
Čtyřka je úžasné místo pro rychlé zotavení smyslů a pro osvěžení dobře načepovaným Plzeňským pivem či limonádou, likéry z lokálních bylin, podle receptur s kořeny v časech dávno minulých.
Objevte Bistro Čtyřka, ráj české gastronomie v srdci Vysočiny s domácími surovinami a tradičními recepty.
Bistro Čtyřka se nachází v Novém Městě na Moravě na Vratislavově náměstí.
Bistro Čtyřka nabízí rychlá jednoduchá, ale rafinovaná jídla s důrazem na čerstvost a lokálnost surovin.
Ano, Bistro Čtyřka nabízí možnost vzít si jídlo s sebou.
Interiér Bistra Čtyřka je charakteristický svou architekturou a otevřenou černou kuchyní s dominantními kamny na dřevo.
V Bistru Čtyřka si můžete objednat Plzeňské pivo, limonádu, likéry z lokálních bylin a další nápoje.
Bistro Čtyřka nabízí křehké trhané maso, pečené v troubách a různé delikatesy jako paštiky, sýry, salámy, klobásky, šunky a další.
Ano, Bistro Čtyřka klade důraz na čerstvost a lokálnost surovin používaných pro přípravu jídel.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.