Řeznické řemeslo sahá v rodině Čejků až do dob první republiky. Výběr těch nejlepších pochoutek vám nabízí Bufáček v Karlíně, otevřený speciálně pro milovníky masových specialit.
Pocházíme z rodiny, kde se od roku
1921 předávalo
řeznické řemeslo. Náš taťka, říká se mu Don Oldřich, hned v roce 1989 rozjel prodejny a
vlastní výrobu uzenářských dobrot pod značkou Řeznictví Čejka. Za ta léta získal opakovaně několik ocenění jako například
Regionální potravina roku nebo
Mls Pardubického kraje. Teď jsme se my, jeho děti a čtvrtá generace v pořadí, rozhodly, že vyjedeme za hranice
východních Čech a to nejlepší z rodinné výroby ze
Skutče pojmem po svém.
V
pražském Karlíně jsme otevřeli
Bufáček a připravili
výběr toho nejlepšího z našeho rodinného Řeznictví a uzenářství Čejka. Ať už ochutnáte na místě, nakoupíte si
uzeniny domů, uspořádáte firemní večírek či oslavu nebo vás zaujme
dárkový koš z uzenin, věříme, že vám bude chutnat a s radostí se k nám vrátíte.