Zdeněk Svoboda odmalička rád vařil. Bylo mu pouhých 23 let, když přišla příležitost otevřít si svoji hospodu. Nicméně neváhal a s manželkou Hankou do toho šli.
První rok byl ale pekelný, a tak Svobodovi změnili koncept, postavili gril na dřevěné uhlí a ten tu voní dodnes! Hanka je manažerkou podniku, ale stará se také o dezerty. Na večerní kartě je několik burgerů ze skvělých surovin. Napoprvé rozhodně zkuste jejich signaturní Gril Pub burger v máslové housce, s anglickou slaninou z udírny, čedarem, rajčetem a domácí salsou. Fantasticky se tady ale věnují steakům. Ať je to filírovaný flat iron z loupané plece, picanha z květové špičky nebo tomahawk z vysokého roštěnce. Nově je hospoda i na kolech, Grill Pub má totiž svůj Food Truck.
Dobře, že Svobodovi vedlejší obchod proměnili v dokonalý koloniál s regionálními potravinami, kde si můžete dát Zdeňkovi dobroty pod značkou Be Chef Svoboda. Nejenom, že tu dostanete jídla z restaurace, ale i maso od Kloudy, mléčné výrobky, piva, kávu, domácí med, uzeniny a další dobré věci.
Prozkoumejte Grill Pub Pod Lipami v Česku, kde nabízí speciální burgery, prémiové steaky a dokonce i vlastní Food Truck s čerstvými regionálními produkty.
Zdeněk Svoboda měl 23 let, když otevřel svoji hospodu Grill Pub Pod Lipami.
Speciální burger v Grill Pubu Pod Lipami je signaturní Gril Pub burger v máslové housce s anglickou slaninou z udírny, čedarem, rajčetem a domácí salsou.
Grill Pub Pod Lipami se specializuje na steaky jako filírovaný flat iron z loupané plece, picanha z květové špičky a tomahawk z vysokého roštěnce.
Novinkou v podniku Grill Pub Pod Lipami je Food Truck, který nabízí jídla z jejich menu.
V koloniálu vedle Grill Pubu Pod Lipami lze najít regionální potraviny pod značkou Be Chef Svoboda, včetně masa, mléčných výrobků, piv, kávy, domácího medu a uzenin.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.