Nabídka piva a haličské kuchyně ve stylovém prostředí 30. let 20. století. Pro hosty, kteří u nás chtějí příjemně strávit čas a k tomu i něco zajímavého vidět, nabízíme prohlídku spojenou se stručným výkladem o tom, z čeho pivo vyrábíme, jak ho vaříme, jak zraje a jak se dostane do půllitru.
Útulný, přívětivý, přátelský hostinec s vynikající kuchyní a pivem. Zaměřujeme se na jídla česká a hlavně všemi oblíbená. Ochutnat můžete jídla z haličské kuchyně a samozřejmě znamenité výrobky z Hané. Součástí hostince je minipivovar, ve kterém se vaří pivo přímo před vašimi zraky. Pivo vaříme ze surovin z naší Hané, nefiltrujeme jej, nepasterujeme, zachováváme v něm prostě vše dobré, co příroda nabízí.
Přijďte, rádi vás uvidíme, rádi se o vás postaráme.Po dohodě
možnost exkurze v pivovaru! Nabízíme i jednodenní posezení spojené s uvařením jedné várky piva. Zájemci získají základní informace o surovinách a procesu výroby a prakticky si jednu várku vyzkouší.
Ochutnejte tradiční českou a haličskou kuchyni a prozkoumejte proces vaření piva v historickém prostředí v Olomouci.
Hostinský pivovar Moritz v Olomouci nabízí ochutnávku piva Moritz, české a haličské kuchyně ve stylovém prostředí 30. let 20. století.
Návštěvníci mohou zažít prohlídku pivovaru spojenou s výkladem o výrobě piva, procesu vaření, zrání a distribuci.
Pivo ve pivovaru Moritz se vaří ze surovin z Hané, které zahrnují kvalitní ingredience vhodné pro výrobu piva.
Ne, pivo v pivovaru Moritz je nefiltrované a nepasterizované, zachovává vše dobré, co příroda nabízí.
V hostinském pivovaru Moritz lze ochutnat česká jídla, jídla z haličské kuchyně a výrobky z Hané.
Pivovar Moritz nabízí možnost jednodenního posezení spojeného s uvařením jedné várky piva, kde účastníci získají praktické zkušenosti.
Prostředí hostinského pivovaru Moritz je stylové, inspirované 30. lety 20. století, což přidává na autenticitě zážitku.
Ano, po dohodě je možné rezervovat exkurzi v pivovaru Moritz.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.