Koliba a pivovar U Tří králů zve k příjemnému posezení v klidném prostředí restaurace zařízené ve valašském stylu. Na jídelním lístku najdete regionální speciality, jako jsou halušky, pečené kachní stehno nebo guláš s křenem.
Naše koliba byla postavena na zelené louce a provoz jsme zahájili 1. října 2011. Restaurace sestává z hlavní části, které vévodí
kachlová kamna sloužící k vytápění hlavní místnosti a dvou velkých
měděných varen, v nichž se přímo před zraky zákazníků vaří pivo.
Další částí je
pivnice, kde je také umístěno plátno pro velkoplošnou projekci,
venkovní krytá terasa. Protože je Koliba rozlehlá, můžeme kapacitou pokrýt i velké společnosti. Rádi a ochotně vám pomůžeme s organizací soukromých,
rodinných a společenských akcí, jako jsou svatby, oslavy narozenin, promoce, abiturientské srazy apod. Součástí naší restaurace je také venkovní posezení na částečně zastřešené terase, stylově osázené chmelem. Máme pro vás také k dispozici dvě
bowlingové dráhy se speciální povrchovou úpravou nevyžadující přezouvání.
Na čepu si můžete vybírat vždy nejméně ze
šesti druhů piv, která v našem
pivovaru vaříme výhradně z čistých přírodních surovin bez chmelových extraktů nebo stabilizátorů. Pivo zásadně nepasterizujeme a nefiltrujeme. Naše pivo čepujeme přímo z ležáckých tanků. Přijďte ochutnat oblíbenou
Dvanáctku 12° nebo
Pšenici 13°, z naší stálé nabídky pak ještě
Desítku 10°,
Záhořana 11°,
Tmavou 13°, a z našich ovocných pivních speciálů
Višňovou 13°.
K dobrému pivu si u nás jistě vyberete z
pestré nabídky pokrmů, které připravujeme vždy z čerstvých surovin a bez emulgátorů a polotovarů. Sedm dnů v týdnu pro vás vaříme
polední menu a současně i stálou nabídku
minutkových jídel. Můžete si dát
halušky,
kachnu, grilovaná kuřecí křídla, tříkrálový hamburger, vepřovou panenku na zelených
fazolkách, zapečené bramborové
noky se smetanou a gorgonzolou, nechybí ani
guláš, smažák, polévky a velký výběr salátů. Jako sladkou tečku si vychutnejte některý z našich
dezertů nebo dortů z denní nabídky.
Navštivte Kolibu U Tří králů v Prostějově a užijte si výběr čerstvých jídel, nefiltrované pivo a tradiční valašský styl.
Koliba U Tří králů byla otevřena 1. října 2011.
Restaurace je zařízena ve valašském stylu.
V restauraci můžete ochutnat halušky, pečené kachní stehno nebo guláš s křenem.
Pivovar nabízí nejméně šest druhů piv.
Pivo v pivovaru U Tří králů není filtrované ani pasterizované.
Venkovní posezení je částečně zastřešené a stylově osázené chmelem.
Koliba může hostit soukromé, rodinné a společenské akce jako svatby, oslavy narozenin nebo abiturientské srazy.
K dispozici jsou dvě bowlingové dráhy a venkovní terasa.
Nabídka zahrnuje halušky, grilovaná kuřecí křídla, hamburger, vepřovou panenku, bramborové noky a další.
Ano, je možné si vybrat z různých druhů dezertů a dortů z denní nabídky.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.