Vendula Hronová a Libor Hanslík byli zrovna na cestách po Laosu a rozhodli se, že si doma v Prostějově otevřou kavárnu. Trvalo to nakonec ještě dva roky, než sehnali poslední křeslo, ve kterém teď sedávají nadšení hosté.
Canall jim dokazuje, že kafe vůbec nemusí být jen spálená hořká břečka, ale také voňavý a chutný nápoj, který je zároveň sladký, ale klidně může být třeba i kyselý. Však káva je ovoce, respektive pecka z třešně kávovníku. V Canallu mají rádi raw dorty narvané ovocem, ale pečou i super cheesecaky. V létě je tu úžasný azyl v zelené zahradě.
Kavárna je nejlépe hodnoceným podnikem v regionu střední a východní Moravy je podle uživatelských recenzí na Mapách Google.
Objevte jedinečný prostor Kavárny Canall v Prostějově. Podnik nabízí kvalitní kávu, lahodné dezerty a relax v zelené zahradě.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.