Ochutnejte speciality z nepřeberného množství druhů ryb ve Staňkově v oblasti České Kanady. Více něz 20 let se věnujeme přípravě jídel z ryb sladkovodních i mořských. Oblíbeným tipem jsou i kynuté borůvkové knedlíky, tzv. blbouny.
Užijte si krásné chvíle u
Staňkovského rybníka a ochutnejte
typicky jihočeské jídlo. Můžete si pochutnat jak na sladkovodních, tak i mořských druzích, uzených i připravovaných klasicky dle
starých pytláckých receptur a místních tradic.
Nabídka je neustále doplňována a obměňována, dováží se
kvalitní druhy ryb i z exotických částí světa jako je např. jezero Titicaca na pomezí Peru a východní části Bolívie. Kritériem je kvalita, proto jsou upřednostňovány
ryby z přirozeného prostředí, před dovozem ryb z umělých, velkokapacitních sádek. Pochutnáte si například na
štice, kaprovi,
úhoři, lososu,
sumečkovi, pstruzích,
línech, tolstolobiku, jeseteru aj.
Nabídka je doplněna o
grilované klobásy, masa apod. V tomto příjemném prostředí se můžete nejen najíst, ale i vyplnit volný čas sportovní zábavou a vaše ratolesti máte pod dohledem na dětském hřišti.
Prozkoumejte Bistro U Sumečka a užijte si jihočeské kulinářské skvosty a širokou nabídku čerstvých ryb, včetně tradičních borůvkových knedlíků.
Bistro U Sumečka nabízí širokou škálu druhů ryb, včetně štiky, kapra, úhoře, lososa, sumečka, pstruha, líně, tolstolobika a jesetera.
Bistro U Sumečka se věnuje přípravě rybích jídel již více než 20 let.
Kromě rybích jídel můžete v Bistru U Sumečka ochutnat také grilované klobásy a různé druhy masa.
Mezi oblíbená tradiční jídla v Bistru U Sumečka patří kynuté borůvkové knedlíky, známé jako blbouny.
Bistro U Sumečka získává kvalitní druhy ryb z přirozeného prostředí i z exotických částí světa, jako je například jezero Titicaca.
Ryby jsou v Bistru U Sumečka připravovány buď uzené, nebo klasicky podle starých pytláckých receptur a místních tradic.
V prostředí Bistra U Sumečka si můžete užít nejen stravování, ale i sportovní zábavu a dohled nad dětmi na dětském hřišti.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.