V roce 2019 otevřená restaurace s výhledem na samotné srdce Teplic je dalším dílkem skládanky severočeského kavárenského řetězce Lagarto. Jan Hawelka vede pět kaváren s velkou cukrářskou výrobou, ale v jeho šestém podniku Lagarto J&J se vaří.
Jeho otevřenou kuchyni vede Roman Čaník, který čtyři roky působil v olomouckém Entrée. Polední nabídka má šest jídel, večerní menu přináší krásná jídla, která znáte z české kuchyně, ale Roman je umí naroubovat na Asii i Francii. Dejte si cokoliv z grillu X-Oven, ať už jsou to hovězí žebra, tomahawk, Rib Eye nebo Filet Mignon. Menu se tu mění opravdu často, k tomu jsou tu sladké highlighty francouzské cukrařiny, výběrová káva a šumivá vína po skleničce. Skočte si sem i na snídani, lívance nebo buchtičky s vanilkovou espumou.
Objevte Lagarto J&J, restauraci s unikátním spojením české, asijské a francouzské kuchyně ve srdci Teplic. Otevřeno od roku 2019.
Restaurace Lagarto J&J byla otevřena v roce 2019.
Lagarto J&J nabízí jídla z české kuchyně s prvky asijské a francouzské kuchyně.
Restaurace má otevřenou kuchyni, kterou vede Roman Čaník, a nabízí jedinečnou kombinaci české, asijské a francouzské kuchyně.
Večerní menu v restauraci Lagarto J&J nabízí výběr z grilu X-Oven, jako jsou hovězí žebra, tomahawk, Rib Eye nebo Filet Mignon.
Polední menu v Lagarto J&J má šest různých jídel.
Restaurace nabízí francouzské cukrářské výrobky, vybíravou kávu a šumivá vína po skleničce.
Na snídani si v Lagarto J&J můžete objednat lívance nebo buchtičky s vanilkovou espumou.
Kuchyni v Lagarto J&J vede Roman Čaník, který má zkušenosti z restaurace Entreé v Olomouci.
Menu v restauraci Lagarto J&J se mění opravdu často, aby bylo vždy plné nových a zajímavých pokrmů.
Restaurace Lagarto J&J poskytuje výhled na srdce města Teplice.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.