V pekařských kavárnách Zrno zrnko se snoubí řemeslná výroba s poctivými surovinami. Nabízí kváskový chleba, bagety a koláče jako od babičky, spolu s výbornou kávou v útulné atmosféře, která láká k posezení.
Zrno Zrnko je řemeslná pekárna se sítí prodejen a kaváren po celé Praze. S láskou k řemeslu a důrazem na kvalitní suroviny pečou tradičně, ale s moderním přístupem. Najdete zde pečivo, které se vrací k tradicím, a zároveň si můžete dopřát výběrovou kávu z Dos Mundos.
Vlajkovou lodí je
Chléb Čtyřka, který je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a poctivou výrobu ze čtyř druhů mouky. Navíc si můžete pochutnat na ručně válených bagetách, které odpočívají dvě noci v chladu, aby byly dokonale křupavé. Mezi další oblíbené produkty patří croissanty, sladké šneky, poctivé koláče, rohlíky, vánočky, loupáky a další voňavé pečivo.
Pro rodiny s dětmi mají také dětské koutky – na Smíchově, v Dejvicích a Nuslích.
A pro ty, kteří chtějí nahlédnout do tajů pekařského řemesla, nabízí i exkurzi s názvem
Poznej pekárnu. Během této návštěvy se dozvíte, jak vzniká pečivo, a budete mít možnost ochutnat čerstvě upečené výrobky přímo z pece.
Kde najdete pekařské kavárny Zrno zrnko:
NUSLE
- Čestmírova 17a, Praha 4
- otevírací doba: po-pá 7:30-19:00 a so 8:00-18:00
TYLÁK
- Roh Bělehradské a Rumunské, Praha 2
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00, so 8.00-19.00 ne 8:00-18:00
SENOVÁŽNÉ NÁMĚSTÍ
- Senovážné nám. 978/23, Praha 1
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00, so 8.00-19.00 ne 8:00-18:00
DEJVICKÁ
- Dejvická 574/33, Praha 6
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00, so 8.00-19.00 ne 8:00-18:00
BRUMLOVKA
- BRUMLOVKA, Vyskočilova 1422/1a, Praha 4
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00
BUBENSKÁ
- Palác Elektrických podniků, Bubenská 1477/1, Praha 7
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00
SMÍCHOV
- Toyen 3410/7, Praha 5 – Smíchov
- Otevírací doba: po-pá 7.30-19.00, so 8.00-19.00 ne 8:00-18:00
Jak se dělá chléb Zrno
Upéct chleba není práce na dvě minuty, my se ale pokusíme vám ve dvou minutách ukázat, jak se jeden takový chleba v pekárně Zrno zrnko peče a v čem spočívá jeho jedinečnost.