Na původní tradici pivovarnictví v Náměšti na Hané navazuje malý pivovar, který se zaměřuje na nepasterizované a nefiltrované pivo vařené podle tradičních receptur.
Pivovar v
Náměšti na Hané byl postaven cca 100 m od bývalého pivovaru, kde dodnes funguje sladovna.
Pivo vaří jen z těch
nejkvalitnějších surovin jako je moravský slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice, voda z místních zdrojů.
Přímo v pivovaru se nachází
útulá pivovarská hospůdka, kde můžete ochutnat piva přímo z pivovarského sklepa.
Součástí pivovaru je i
pěstitelská pálenice, která byla založena v roce 2001. Díky poctivému přístupu a způsobu destilace na dvoukotlové měděné technologii se pálenici podařilo
získat mnoho ocenění. A tím zaručují poctivou kvalitní moravskou tradici.
Poznejte tradiční výrobu piva v Pivovaru Jadrníček, který se pyšní nepasterizovaným pivem a oceněnou pálenicí v Náměšti na Hané.
Pivovar Jadrníček vaří nepasterizované a nefiltrované pivo podle tradičních receptur.
Pivovar používá moravský slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice a vodu z místních zdrojů.
Ano, v pivovarské hospůdce můžete ochutnat piva přímo z pivovarského sklepa.
Pivovar se nachází v Náměšti na Hané, asi 100 metrů od místa bývalého pivovaru.
Pěstitelská pálenice byla založena v roce 2001.
Pěstitelská pálenice získala mnoho ocenění díky poctivému přístupu a způsobu destilace na dvoukotlové měděné technologii.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.