Užijte si stylové prostředí středomořské restaurace i příjemné posezení v české části s vlastním pivovarem, kde můžete ochutnat jak piva klasická, tak i vícestupňové speciály.
O váš maximální gastronomický zážitek se postarají špičkoví kuchaři z Česka a Itálie a profesionální obsluha, která Vám ráda poradí s výběrem. Díky systému otevřené kuchyně můžete nahlédnout také přípravě pokrmů. K ještě většímu zpříjemnění je pro Vás denně připravena živá muzika jak v české, tak v italské části restaurace.
Nedaleko tohoto nově vzniklého pivovaru vařil v letech 1897-1998 v ulici U průhonu holešovický První pražský měšťanský pivovar. Po devíti letech od zavření výše zmíněného průmyslového pivovaru, zahájil své vaření v této pražské čtvrti Domácí pivovar Gabriel, který byl spíše klubovým pivovárkem, bez možnosti ochutnání širším pivním publikem.
Pivovar Marina navázal na tradici vaření holešovického piva. Měděná varna s obsahem 1 000 l stojí hned nad výčepem, vytápění je elektrické. Ostatní technologii si může běžný návštěvník rovněž prohlédnout, nachází se ve sklepě, jehož prosklená stěna je součástí příchozí chodby. Spilku tvoří dva uzavřené tanky po 20 hl. Ležáckých tanků je celkem 6, rovněž po 20 hl. Pivo se čepuje z výčepních tanků (3 po 10 hl). Ochutnat můžete ze čtyř druhů piva (Přístavní výčepní 10°, Pšeničné pivo 11°, Holešovický ležák 12° a tmavé pivo Marina speciál 13° a dvou vícestupňových speciálech (indian pale ale 15° a imperial pilsner 20°).