Petra Soukala vždycky bavila Itálie. Když se pak rozhodl dělat pizzu, šel do toho po hlavě. Odjel do Neapole a učil se a učil. Po návratu si doma v Plzni otevřel modrý podnik s Maradonou na zdi, kterého neapolští dodnes milují.
Na konci roku 2023 se oblíbená Pizzeria da Pietro rozrostla o pobočku v Praze. Ochutnejte neapolskou pizzu pečenou v ručně vyrobené peci na dřevo. Dodavateli pizzerie jsou řemeslní výrobci, farmáři i vinaři z celé Itálie. Zkuste margheritu, vždyť v jednoduchosti je krása. Ale testněte i gourmet pizzy, tady se menu neustále mění a neskutečně si s ním hrají.
Ochutnejte pravou neapolskou pizzu v Pizzerii da Pietro, pečenou v ručně vyrobené peci s ingrediencemi od italských farmářů a vinařů.
Zakladatel Pizzerie da Pietro je Petr Soukal.
Petr Soukal se rozhodl péct pizzu, protože ho vždy bavila Itálie.
Petr Soukal se učil péct pizzu v Neapoli, Itálie.
Původní pobočka Pizzerie da Pietro se nachází v Plzni.
Pobočka Pizzerie da Pietro v Praze byla otevřena na konci roku 2023.
V Pizzerii da Pietro se používá ručně vyrobená pec na dřevo.
Pizzerie da Pietro používá ingredience od řemeslných výrobců, farmářů a vinařů z celé Itálie.
V Pizzerii da Pietro se doporučuje ochutnat margheritu nebo gourmet pizzy.
Menu v Pizzerii da Pietro se neustále mění a experimentuje se s ním.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.