Kuchaři Jiří Horák a Tomáš Valkovič, kteří spolu vaří v karlínské Esce, stojí také za originálním pop-upem, který pojmenovali Langōš Fry Day.
Milujete
langoše? Pak vám nesmí vaší pozornosti uniknout langošová kouzla, která dovedou připravit „
Eskoví“ kuchaři Jirka Horák a Tomáš Valkovič. Nemají stálou provozovnu, ale své zázraky vám podají na jedné z
gastro akcí v různých pražských podnicích. Kdo by v pojmech tápal, tomu prozradíme, že takzvaný pop-up je dočasná jednorázová akce. Stačí sledovat jejich Instagram a další nadcházející akce vám určitě neunikne.
Většinu ingrediencí si vyrábí sami a kromě varianty OG s kečupem, česnekem, sýrem a
uzenou majonézou smaží třeba i langoše s bryndzou a uzenými
škvarky nebo s
gothajem a lanýžem.
Zjistěte více o Langōš Fry Day, kde kuchaři Jiří Horák a Tomáš Valkovič představují neotřelé varianty langošů na pravidelných pop-up akcích v Praze.
Langōš Fry Day je originální pop-up akce, kde kuchaři Jiří Horák a Tomáš Valkovič z Esce připravují speciální langoše.
Nabízí například langoše s kečupem, česnekem, sýrem, uzenou majonézou, bryndzou, uzenými škvarky, gothajem a lanýžem.
Nemá stálou provozovnu, ale objeví se na gastro akcích v různých pražských podnicích.
Pro informace o nadcházejících akcích sledujte jejich Instagram.
Většinu ingrediencí si připravují sami.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.