Kuchaři Jiří Horák a Tomáš Valkovič, kteří spolu vaří v karlínské Esce, stojí také za originálním pop-upem, který pojmenovali Langōš Fry Day.
Milujete
langoše? Pak vám nesmí vaší pozornosti uniknout langošová kouzla, která dovedou připravit „
Eskoví“ kuchaři Jirka Horák a Tomáš Valkovič. Nemají stálou provozovnu, ale své zázraky vám podají na jedné z
gastro akcí v různých pražských podnicích. Kdo by v pojmech tápal, tomu prozradíme, že takzvaný pop-up je dočasná jednorázová akce. Stačí sledovat jejich Instagram a další nadcházející akce vám určitě neunikne.
Většinu ingrediencí si vyrábí sami a kromě varianty OG s kečupem, česnekem, sýrem a
uzenou majonézou smaží třeba i langoše s bryndzou a uzenými
škvarky nebo s
gothajem a lanýžem.