Restaurace Štangl sídlí v prvním patře Esky v Karlíně. Dříve místo fungovalo jako jeden podnik.
Nyní je v prvním patře restaurace Štangl pojmenovaná po šéfkuchaři. V přízemí zůstává pekárna a restaurace
Eksa. Oba podniky nadále spadají pod síť značky
Ambiente.
V restauraci pracují se surovinami z pole, divoké přírody a vlastní hydroponické farmy, s ušlechtilými plísněmi i fermentací.
Ochutnejte degustační menu, ve kterém každý chod představuje zásadní lokální surovinu. Vaříme jídla jednoduchá na pohled, ale složitá na přípravu. Pozornost soustředíme na chuť, textury a momenty, které se neopakují.
Restaurace získala
tři čepice francouzského gastronomického průvodce
Gault&Millau.
Objevte exkluzivní restauraci Štangl v Karlíně, která slouží jako vzor moderní české kuchyně s důrazem na lokální suroviny a inovace.
Restaurace Štangl se nachází v prvním patře Esky v Karlíně.
V přízemí budovy, kde je restaurace Štangl, zůstává pekárna a restaurace Eksa.
Restaurace Štangl vaří jídla, která jsou jednoduchá na pohled, ale složitá na přípravu, s důrazem na chuť, textury a unikátní momenty.
Restaurace Štangl pracuje se surovinami z pole, divoké přírody, vlastní hydroponické farmy, ušlechtilými plísněmi a fermentací.
Degustační menu v restauraci Štangl obsahuje chody, které jsou založeny na zásadních lokálních surovinách.
Restaurace Štangl získala tři čepice od francouzského gastronomického průvodce GaultMillau.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.