Karlínská adresa je dobrá adresa. To potvrzuje další ze zážitkových restaurací, která otevřela své brány v létě 2019.
Restaurace Spojka Karlín je sesterským podnikem vege restaurace Etnosvět. Přesněji jde spíše o sestřenici. Moderní interiér restaurace s přiznanými technologiemi i betonovými konstrukcemi a stěrkami, ale také bohatá zeleň, prvky z dřevěného masivu a portálová okna do ulice i dvorany s klavírem – to vše působí na první pohled útulně.
„Samotný název restaurace prozrazuje naši hlavní myšlenku – jídlo spojuje. Spojujeme u jednoho stolu všechny, kteří chtějí jíst dobře. Bez předsudků a bez ohledu na to, jestli jde o vegana, vegetariána, nebo milovníka masa.“
Veškerá servírovaná jídla připravují kuchaři od základu a za použití čerstvých surovin. (Ne)cukrářka Anežka dělá dezerty bez přidaného cukru a generální manažerka Daria připravovala postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva. A kdo raději „pravé“ pivo, podávají zde nepasterizované rovnou z minipivovaru Záhora.
Restaurace získala prestižní ocenění v podobě Zlatého lva pro sezónu 2020.
Spojka Karlín, otevřená v roce 2019, je prestižní restaurace nabízející moderní prostředí a kuchyni pro všechny - od veganů po milovníky masa.
Restaurace Spojka Karlín byla otevřena v létě 2019.
Spojka Karlín nabízí jídla pro vegany, vegetariány i milovníky masa.
Interiér je moderní s technologiemi, betonovými konstrukcemi, bohatou zelení a prvky z dřevěného masivu.
Můžete si objednat domácí kombuchu, zázvorové pivo nebo nepasterizované pivo z minipivovaru Záhora.
Anežka, která připravuje dezerty bez cukru, a Daria, generální manažerka, která vyvinula postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva.
Restaurace získala Zlatého lva pro sezónu 2020.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.